ESTÜ Duyurular

Yükseköğretimde Kalite Güvencesi ve Öğrenci Katılımı Konulu Seminer Hakkında...

İlimizdeki yükseköğretim kurumlarında okuyan öğrencilere yönelik; kalite kültürünü içselleştirmelerini desteklemek ve kalite güvencesi süreçlerine katılımlarını artırmak amacıyla, 15 Ekim 2021 tarihinde 14:00 ile 15:30 saatleri arasında Yükseköğretim Kalite Kurulu Akademik Uzmanı, Öğrenci Komisyonu Akademik Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Gonca ULUDAĞ ile Yükseköğretim Kalite Kurulu Öğrenci Komisyonu Başkan Yardımcısı Sena ÇATAL‘ın katılımları ile "Yükseköğretimde Kalite Güvencesi Sistemi ve Öğrenci Katılımı" konulu seminer düzenlenecektir.

Seminerin moderatörlüğünü Üniversitemiz Kurumsal Gelişim ve Planlama Direktörlüğü’nden aynı zamanda YÖKAK Öğrenci Değerlendiricisi ve Kurum Kalite Komisyonu Üyesi Öğr. Gör. Aslı KAYA yürütecektir.

Yüz yüze yapılacak etkinlikteki katılım 40 kişi ile sınırlı olup, öğrencilerimiz aynı zamanda Youtube üzerinden yayınlanacak etkinliğe online olarak da katılım sağlayabilirler.

YouTube canlı yayını için: https://bit.ly/3DAXN58