ESTÜ Etkinlikleri

“Stratejik Plan İzleme Sürecine İlişkin Açıklamalar” konulu toplantı gerçekleştirilmiştir. (2021/18)

Rektörümüz Sn. Prof. Dr. Tuncay DÖĞEROĞLU başkanlığında, 13 Temmuz 2021 tarihinde 09:30-10:30 saatleri arasında "Stratejik Plan İzleme Sürecine İlişkin Açıklamalar" konulu gündem doğrultusunda Rektör Yardımcısı Sn. Prof. Dr. Gürsoy ARSLAN koordinatörlüğünde çevrimiçi olarak toplanmıştır.

Toplamda 93 Performans göstergesi için 18 Performans Göstergesi Sorumlusunun katıldığı bu toplantıda, Kurumsal Gelişim ve Planlama Direktörlüğü tarafından izleme sürecine ilişkin bir sunum gerçekleştirilmiş ve örnek uygulama yapılmıştır. Toplantı sonunda gündem kapsamında, Performans Göstergesi Sorumlularının görüş ve önerileri alınmıştır.

Eskişehir Teknik Üniversitesi olarak 2021-2025 Stratejik planı çerçevesinde kurumumuzun gelişimini ölçebilmek, ilgili ölçümler sonrasında gerekli ise düzenlemeler yapabilmek için belirlenmiş Amaç Hedef ve göstergelere aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

"Eskişehir Teknik Üniversitesi 2021-2025 Dönemi Stratejik Planı"na ulaşmak için tıklayınız.

"Eskişehir Teknik Üniversitesi 2021 Eylem Planları Detay Tablosu"na ulaşmak için tıklayınız.

Başlık
İndir Sunum Dosyası