2021 Eylem Planları

Eylem planı üniversitenin stratejik planının uygulanmasına yönelik faaliyetleri, bu faaliyetlerden sorumlu ve ilgili birimler ile bu faaliyetlerin başlangıç ve bitiş tarihlerini içeren plandır. Eylem planının gerçekleşme sonuçları izleme ve değerlendirmeye temel teşkil eder. İzleme ve değerlendirme sürecinde temel sorumluluk Rektördedir. Stratejik Plan İzleme ve Değerlendirme süreçlerinin sorumluluğu Kalite Komisyonu'nda olup, bu konudaki koordinasyon da Kurumsal Gelişim ve Planlama Direktörlüğü ile Strateji Geliştirme Daire Başkanlığının işbirliğinde yürütülmektedir.

İlgili döneme ait "2021 Yılı Eylem Planları" aşağıda sunulmuş olup, Eylem Planları hazırlıklarına girdi olarak kullanılan "Eskişehir Teknik Üniversitesi 2021-2025 Performans Göstergesi ve Açıklamaları"na ulaşmak için tıklayınız

Başlık
İndir Eğitim - Öğretim Eylem Planları
İndir Araştırma - Geliştirme Eylem Planları